Les Bollé Safety: ulleres de protecció professional homologades

Les Bollé Safety arriben a Focus Òptics Vic! Són ulleres de protecció homologades i dissenyades per a professionals. Volem protegir-te els ulls també a la feina, per això, t’oferim els packs de Bollé Safety. Pots trobar ulleres per a diferents sectors com són la mecànica, la construcció, la indústria, la sanitat… No dubtis en consultar-nos i trobarem les més adequades perquè treballis amb seguretat.

L’ull és un òrgan molt fràgil i fonamental. Amb les ulleres Bollé Safety gaudiràs d’una protecció òptima i d’una visió més còmoda. Sabies que el 98% de les ulleres Bollé Safety tenen un tractament antiratllades i antibaf?

A més, disposes de diferents models per a interior o per a exterior amb variades prestacions segons l’ús que n’hi hagis de donar.

Si tens una empresa, sabràs que la prevenció dels riscos laborals és vital. Què et semblaria protegir el teu equip amb unes ulleres homologades i personalitzades amb els colors corporatius? A Focus Òptics Vic t’ajudem a fer-ho realitat.

L’eficàcia tècnica d’aquestes ulleres de protecció és molt més que complir la normativa, aporta una alta seguretat als ulls dels treballadors. El confort i el disseny dels vidres i muntures s’estudien per aportar una visió òptima i una comoditat màxima.

T’esperem a Focus Òptics Vic, c/ Doctor Junyent, 8 de Vic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s