A Focus Òptics disposem d’una botiga d’uns 100 metres quadrats al teu servei al carrer Doctor Junyent, número 8, de Vic. L’espai es divideix en exposició, zona d’atenció personalitzada, taller d’òptica, gabinet de graduació i lents de contacte, despatx i magatzem.

focusoptics_botiga2     focusoptics_botiga1

Tot i que es va posar en marxa l’any 1984, l’espai ha sofert diferents remodelacions per tal d’oferir un millor servei als clients. Una de les més importants va tenir lloc l’any 1998 i va ser a nivell de distribució, de manera que va permetre ampliar la zona d’exposició i d’atenció personalitzada. Durant els primers anys del segle XXI també es van fer altres millores com ara la renovació de la imatge de la botiga o la incorporació d’aire condicionat, amb l’objectiu d’oferir una major comoditat.

. Vine a veure’ns i el nostre equip t’atendrà amb la màxima professionalitat.
Lluís Quer, òptic-optometrista
Montse Serra, òptica-optometrista
Carme Roca, auxiliar d’òptica i administrativa

focusoptics_botiga_lluis   focusoptics_botiga_montse   focusoptics_botiga_carme

. Els nostres horaris d’atenció i venda són:
De dilluns a divendres De 9.00 a 13.30 h i de 16.30 a 20.00 h
Dissabtes De 9.00 a 13.30 h (els dissabtes tarda tenim tancat)

A la nostra botiga t’oferim la possibilitat de comprar amb la Targeta Urbana, una iniciativa de l’associació Vic Comerç que permet beneficiar-se de descomptes i participar en campanyes, sortejos i promocions. Troba tota la informació a http://www.targetaurbana.cat.