Els nostres més de 30 anys d’experiència en el camp de la salut visual ens permet oferir-te un atenció ocular integral, que va més enllà de la simple venda d’ulleres. Et facilitem, doncs, serveis d’orientació i assessorament de forma personalitzada ja que considerem que cada persona és diferent i que, per tant, se li han d’oferir solucions diferenciades. Tot això en el marc d’una filosofia d’empresa que es concreta en els conceptes d’honradesa, bon servei, garantia, qualitat i un bon servei post venda.

Per a fer-ho possible, un dels processos claus de la nostra feina és l’anomenada anamnesi, terme mèdic utilitzat per referir-se a la informació proporcionada pel propi client durant una breu entrevista que permet conèixer les seves necessitats concretes. Un cop definides, ja es pot derivar a algun dels serveis que oferim a Focus Òptics.

  • Serveis d’optometria
    Duem a terme la graduació ocular, a través de la qual es pot determinar el defecte visual que pateix cada persona i oferir la millor solució per a cada cas determinat. Un diagnòstic i un tractament adequats són bàsics per disposar d’una bona salut ocular i fer front a les patologies més comunes com ara miopia, astigmatisme, presbícia, hipermetropia o vista cansada.

focusoptics_serveis_graduacio1     graduacio2

  • Serveis de taller d’òptica
    Al nostre taller disposem de la maquinària i tecnologia necessària per dur a terme el muntatge de muntures i vidres, un procés que basem en l’elecció de bons materials i la recerca de la màxima qualitat. Muntem tot tipus d’ulleres (de pasta, de metall, taladrades…) i les adaptem a les necessitats específiques de la persona.

focusoptics_serveis_taller1     focusoptics_serveis_taller2

  • Serveis de contactologia
    Una revisió minuciosa ens permet observar tots els paràmetres de l’ull per aconsellar la millor lent de contacte (les conegudes “lentilles”) segons l’ús que el client en vulgui fer: utilitzar-la de forma diària, només per a usos ocasionals, per a practicar esport o llegir… Escollim la lent i el material adequat per a cada persona, de forma que s’eviten futures intoleràncies.

focusoptics_serveis_contactologia1     focusoptics_serveis_contactologia2

  • Altres serveis
    També oferim assessorament en teràpia visual, tractament que té com a objectiu corregir els problemes del sistema visual (enfocament, coordinació d’eixos visuals, ull gandul o estrabismes) a través d’una sèrie d’exercicis que desenvolupen les habilitats dels ulls. En aquest sentit, derivem a l’especialista, com també ho fem al metge oftalmòleg corresponent quan la patologia del pacient ho requereix.