La llum blava és perjudicial, protegeix-te!

Moltes vegades sentim a parlar de la llum blava però no coneixem exactament de què es tracta, oi? No et preocupis, avui t’ho expliquem breument perquè sàpigues de quina manera afecta als teus ulls i com pots protegir-te.

la llum blava és perjudicial

La llum blava és una part de la llum visible i, tot i que és necessària, pot perjudicar la nostra salut visual. Actualment n’hem sentit més a parlar per l’augment de l’ús de dispositius que n’emeten: mòbils, tauletes digitals, altres pantalles o llums LED. De fet, les estadístiques diuen que passem una mitjana de 7 hores al dia davant de pantalles digitals.

Si després d’utilitzar pantalles sents picor als ulls, vermellor, cansament, visió borrosa o sequedat, pot ser com a conseqüència de l’exposició a la llum blava. No ets l’únic/a, el 89% de la població pateix aquestes molèsties.

símptomes llum blava

Aquests símptomes poden derivar en fatiga visual,

disminució de l’atenció, problemes de son, menor concentració, danys a la retina i cataractes.

problemes de la llum blava

Reduir les hores que passem davant de les pantalles és important però per qüestions de feina o d’estil de vida no sempre és possible. Com podem protegir els nostres ulls? Amb unes ulleres amb filtre de llum blava. Aquests filtres es poden aplicar tant en ulleres graduades com en ulleres sense graduar i fins i tot en lents de contacte.

filtres de llum blava

Amb filtres de llum blava aconseguiràs una visió més còmoda i menys brillantors. Veuràs com el contrast de la teva visió millora, percebent el teu entorn amb més nitidesa.

Si vols protegir-te de la llum blava o has patit algun d’aquest símptomes, visita’ns a Focus Òptics Vic i t’atendrem en tot el que necessitis.

Deixa un comentari